Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2018 14:50 - От секретните досиета на Монтоук. Какъв е света през 2137 година?
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 511 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Днес, пътешествието във времето е приемано от масовата аудитория по-скоро като приказка. Измислица и легенда, която е изключително трудно да се обсъди на научно ниво. Има много забележителни проучвания, според които това е не просто възможно, но и реално осъществимо.

Ал Биелек е един от хората, които разказват различна история. Според неговите описания, той не просто е успял да пътува в бъдещето, но и да се върне и да разкаже историята за всичко, което е видял там. Ал твърди, че е прекарал 6 седмици в 2137 година и две години в 2749г. Историята на този човек е меко казано, завладяваща. Много хора са склонни да вярват, че разказите на Биелек описват събития, които са се случили. Или такива, на които човечеството ще стане свидетел в обозримо бъдеще. От нов световен ред, през опустошителни климатични промени на Земята, историята на Биелек заслужава да бъде разказана.
Биелек започва с Проектът ,,Монтоук", който представлява серия от секретни експерименти на американското правителство, които са извършени в Сатр Него, Лонг Айлинд. Целта на проекта е била свързана с проучвания на ментални военни техники, за да се създаде психологическо оръжие. Другото е да се изследват свойствата на свръхмощни електромагнитни полета и да се осъществи пътуване във времето чрез телепортация.

Произходът на Проекта Монтоук датира от 1943г., когато възможността да се произведе обект, невидим и неуловим за радар е била изпробвана на борда на военноморския кораб Елдридж. По това време Елдридж е бил разположен във Филаделфия. Предполага се, че американският военноморски кораб е изчезнал.

Проектът Монтоук роди редица документални филми и безброй книги. Всички те са се опитвали да опишат последиците за народа на САЩ по време на многобройните свръхсекретни проекти, които са довели до създаването на устройства за пътуване във времето. Ал Биелек е работил на борда на кораба Елдридж като част от екипа на този проект. Неговата задача е била да контролира дейността на програмата ,,Mind Control". Той е бил в постоянен контакт с Дънкан Камерън и Престън Никълс. Биелек разказва, че Стюарт Суердлоу е бил един от програмистите на проекта.

Той описва спомените си, след като е скочил от Елдридж на 13 август 1943 година - датата на ,,Експеримента Филаделфия". Според разказаното от Биелек, той се озовава в бъдещето заедно с брат си Дънкан Камерън. Двамата били в болница в продължение на 6 седмици, за да се възстановят от радиационни поражения заради телепортацията.
Ето и някои фрагменти от бъдещето, видяни и разказани от Биелек:
Медиците от бъдещето използват за лечение вибриращо и светлинно оборудване. По телевизията през цялото време се въртели новини и образователни програми. Той забелязал, че заради глобалната промяна на климата на планетата имало голям брой географски промени, които започнали преди 2025г. Бреговата линия и очертанията на САЩ и Европа поразително се различавали от това, което виждаме сега. Морското равнище се било повишило, а от Флорида почти нищо не било останало. Атланта (Джорджия), била почти на брега на океана. Мисисипи се превърнала във вътрешен воден път. А нации като ,,американци" и ,,канадци" вече не съществували.

През 2137г. действало някакво подобие на местно военно положение. Централно държавно управление не съществувало. Магнитните полюси на Земята започнали да се сменят, но вече били създадени изкуствени полюси, които предотвратявали бедствия и спирали смяната на магнитните полюси. Населението на света било 300 млн., а населението на САЩ около 50 млн. души.

Биелек твърди още, че в периода 1954-2000г. правителството на САЩ е работило с извънземни технологии, използвани за развитие в инженерството.

След тези свои преживявания Ал Биелек необяснимо се озовава в 2749г., където той останал в продължение на почти две години. След това се връща в 2137г., когато отново се срещнал с брат си Дънкан и двамата се върнали в 1983г.

През 2749г. Биелек видял плаващи градове. Те били в състояние да се придвижват в различни части на света. Управлението им се осъществявало чрез компютърна система с изкуствен интелект. Правителства изобщо нямало. Вместо това съществувала гигантска плаваща кристална структура, с която може да се комуникира телепатично. 



Гласувай:
0



1. milenavarbanova9 - Извинете, а този Биелек (или Белек) ...
22.07.2018 16:57
Извинете,а този Биелек (или Белек) какъв е по националност,като оставим настрана нищо не ознаващото "американец"? Вече десетина пъти се случва да ми попадне тази небивалица и имам чувството,че това е фикция,измислена ,за да подкопае още повече надеждите на човешкия род.Подбирайте по- внимателно публикациите си,последният ви постнг беше наистина добър.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 902850
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031